Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цинічна заява російського депутата щодо атаки по Краматорську
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинічна заява російського депутата щодо атаки по Краматорську

Депутат Держдуми РФ Євген Попов виступив на британському телебачені, щоб розповісти про ситуацію з ударом по Краматорську.

28 червня 2023, 10:52 comments4671
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Цинічна заява російського депутата щодо атаки по Краматорську

Депутат Держдуми РФ Євген Попов. Фото: Sky News

Російський депутат та пропагандист Євген Попов заявив, що Москва "не атакує цивільну інфраструктуру". Ці слова прозвучали як відповідь на питання щодо удару російських військ по піцерії в Краматорську. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Росія 27 червня атакувала ракетним ударом Краматорськ. Ракета влучила у будівлю місцевого закладу харчування та спричинила його руйнування. Російський депутат виступив з заявою на британському телебаченні щодо удару по цивільному об’єкту в Краматорську.

"У мене недостатньо інформації про цей випадок, але російська армія не атакує цивільну інфраструктуру, а російська ракета атакувала частину військової інфраструктури в Краматорську", — сказав Євген Попов.

Росіянин кілька разів повторив, що армія РФ не атакує цивільні об’єкти. Прихильник Путіна стверджує, що ЗМІ та Захід має недостатньо незалежної інформації, щоб звинувачувати Росію в ударах цивільним об’єктам.

"Ми можемо сказати, що українська влада бреше нам 24/7 і, звичайно, всю інформацію, яку вона має, намагається використати проти Росії", – повторює наративи російської пропаганди Попов.

Нагадаємо, що після російського удару ракетою С-300 по Краматорську ракета влучила у популярну піцерію, де перебували цивільні громадяни. У наслідок чергової російської агресії загинуло 9 людей та ще 60 було поранено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії вигадали новий привід, щоб продовжувати війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який закликає не говорити про воєнні злочини Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини