Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Сонце засяє в Криму": Зеленський натякнув на наступні події
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сонце засяє в Криму": Зеленський натякнув на наступні події

Голова держави привітав українців з Великоднем

16 квітня 2023, 14:17
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з Великоднем. При цьому він завірив, "що сонце зійде в Криму", а окупантів назвав "чортами". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на промову глави держави.

"Сонце засяє в Криму": Зеленський натякнув на наступні події

Зеленський звернувся до українців з Лаври

"Ми відзначаємо сьогодні свято Великодня з непохитною вірою в нашу перемогу, — заявив Зеленський, звертаючись до українців з території Києво-Печерської лаври. — Ми пройшли вже чималий шлях. Попереду чи не найважча з вершин. Ми подолаємо її. І разом зустрінемо свій світанок, коли над усією нашою країною зійде сонце. Це синьо-жовтий прапор. Він неодмінно підійметься на всій нашій Богом даній землі, на всіх тимчасово окупованих чортами територіях. Сонце засяє на півдні, сонце засяє на сході, сонце засяє в Криму. Жовтогаряче сонце в мирному синьому небі, і це – світло справедливості".

Також до українців звернувся головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, згадавши першими після Христа "всіх, хто в цей день тримає оборону в окопах"

Тим часом, у великодню ніч ворог обстріляв церкву

Патріарх Кирило заговорив термінами імперської Росії.

А вчені показали справжній вигляд обличчя Ісуса. 

Ми звикли бачити Ісуса світлим чоловіком з блакитними очима та довгим розпущеним волоссям. Проте дослідження вчених заперечують такий вигляд Ісуса

"Хоча західні образи є домінуючими, в інших частинах світу його часто показують як темношкірого, араба чи латиноамериканця", — говорить доцент кафедри світового християнства Карлос Ф. Кардоза-Орланді. 

Щоб зібрати максимально близьке зображення, вченні використали методи судової антропології та кісток людей, які жили в тому ж регіоні та в той час, що і Ісус. Також були взятті до уваги з таких галузей як генетика, приматологія, палеоантропологія, остеологія, харчування, стоматологія, адаптація до клімату та інші. Окрім того, згадується, що Ісус нічим не відрізнявся від семітів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини