Головна Новини Суспільство Війна з Росією Перші після Христа: кого в першу чергу з Великоднем привітав Залужний
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші після Христа: кого в першу чергу з Великоднем привітав Залужний

Головнокомандувач ЗСУ

16 квітня 2023, 11:39
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний першими після Христа в своєму великодньому привітанні згадав та привітав зі святом "всіх, хто в цей день тримає оборону в окопах". Про це повідомляють "Коментарі".

Перші після Христа: кого в першу чергу з Великоднем привітав Залужний

Головнокомандувач ЗСУ привітав з Великоднем

Зокрема, привітання Валерія Залужного містить такі побажання:

"Христос Воскрес! Вітаю всіх, хто в цей день тримає оборону в окопах. Перебуває в бліндажах. Веде розвідку. Несе бойове чергування. Допомагає армії. Вітаю всіх, хто наближає нашу Перемогу! Вітаю весь український народ з Величним святом — Воскресіння Христового! Великдень — це свято великої надії. Надії, яка принесе нам мир. Вірю, що разом, у єдності, ми подолаємо ворога. Бажаю усім нам сили і натхнення у боротьбі за правду і свободу! Воістину Воскрес Христос!"

За даними Генштабу ЗСУ, за поточну добу українські захисники знищили 520 окупантів. Загальні втрати ворога, з моменту широкомасштабного вторгнення, перевищили 182 тисячі осіб.

Окрім цього, в телеграм-каналі Генштабу опубліковано відеозапис виконання заслуженим академічним Ансамблем пісні і танцю Збройних Сил України та семінаристам великодніх співів різними мовами, підкреслюючи єдність України.

"Символічно, що частина зйомок відбувалася саме у Лаврі, звільненій від нечистоти й ворожості, підкреслюючи перемогу добра над злом, Божої благодаті – над силами смерті і зла", — сказано в тексті, що супроводжує відео. Раніше, Мінкульт випроваджував з Лаври ченців Московського патріархату.

Тим часом, відбувся великодній обмін полоненими.

Патріарх Кирило заговорив термінами імперської Росії

А ворог у великодню ніч обстріляв церкву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини