Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відбувся великодній обмін полоненими: скільки наших повернулось додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбувся великодній обмін полоненими: скільки наших повернулось додому

До України повернулись військовослужбовці ЗСУ, тероборонці, нацгвардійці, прикордонники, представники ВМС та служби транспорту

16 квітня 2023, 10:43
Поділіться публікацією:

Ще 130 українських оборонців вдалося визволити з російського полону на Великдень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Відбувся великодній обмін полоненими: скільки наших повернулось додому

З полону вдалося повернути 130 військовослужбовців

Цього разу завдяки зусиллям Координаційного штабу додому повертаються 92 військовослужбовця Збройних Сил України, 20 тероборонців, 11 нацгвардійців, троє прикордонників, по двоє представників Військово-морських сил та Державної спеціальної служби транспорту. Усі врятовані захисники – рядові та сержанти. Більшість з визволених воїнів захищали Україну на Бахмутському та Соледарському напрямках, а також на Запоріжжі, Херсонщині, Луганщині. 48 зі 130 звільнених сьогодні оборонців вважались зниклими безвісти. Частина з урятованих мають поранення, числені контузії та втрачені кінцівки.

Також звільнено з полону двох рідних братів, які воювали в районі м. Бахмут. Найстаршому зі звільнених Оборонців вже виповнилося 58 років, наймолодшому – 21 рік. За минулий тиждень команді Координаційного штабу вдалося визволити з неволі ворога 230 наших воїнів.

"Усі вони зможуть відсвяткувати Паску. Разом з усією країною ми вітаємо врятованих Захисників на рідній землі та не припиняємо зусиль для звільнення всіх полонених українців", — кажуть в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Про кількість переданих полонених Росії не повідомляється.

Тим часом, в Україні засудили за протидію мобілізації.

Зафіксовані масові втрати російських елітних частин в Україні. 

А російські окупанти вбили двох громадян Азербайджану.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини