Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Слава Україні!": військові назвали ім'я вбитого рашистами Героя
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слава Україні!": військові назвали ім'я вбитого рашистами Героя

Попередньо

7 березня 2023, 12:51
Поділіться публікацією:

Розстріляний рашистами беззбройний військовополонений, який відмовився знімати український шеврон і промовив перед смертю "Слава Україні!", належав до лав 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію заступника міністра оборони Ганни Маляр.

"Слава Україні!": військові назвали ім'я вбитого рашистами Героя

Рашисти вбили беззбройного військовополоненого

"Важлива інформація від 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького, — написала заступник міністра у своєму телеграм-каналі. — Вчора в соціальних мережах та засобах масової інформації було оприлюднено відеозапис розстрілу військовослужбовця Збройних Сил України, якого російські окупанти стратили після його слів "Слава Україні!". За попередніми даними, загиблим є військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Тимофій Миколайович Шадура. Тимофій Шадура вважається зниклим безвісти з 3 лютого 2023 року після бойових дій в районі міста Бахмут. Наразі тіло нашого військовослужбовця знаходиться на тимчасово окупованій території. Остаточне підтвердження щодо особи може буде встановлено після повернення тіла та проведення відповідних експертиз".

Командування 30-ї окремої механізованої бригади і побратими Героя висловлюють щирі співчуття його рідним та близьким.

"Помста за нашого Героя буде невідворотною. Слава Україні! Героям слава!" — пообіцяли українські бійці.

Нагадаємо, що Шойгу заявив про важливість захоплення Бахмуту. При цьому рашисти вже відмовляються йти на штурм, тому для ним запроваджують премії. А в Криму готуються приймати "біженців" з окупованої частини Херсонською та Запорізької областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ххххх

7 березня 2023, 14:22

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини