Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рашистам пообіцяли премії за кожний кілометр окупованої України
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашистам пообіцяли премії за кожний кілометр окупованої України

Окупанти зазнають втрат і не хочуть йти на штурм

7 березня 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Після численних відеозвернень мобілізованих росіян, підрозділи яких зазнали втрат в Україні і відмовляються йти на штурм українських позицій, рашисти запровадили систему фінансових заохочень для штурмовиків. Про це повідомляють "Коментарі".

Рашистам пообіцяли премії за кожний кілометр окупованої України

Рашистам обіцяють премії

Військовослужбовцям штурмових батальйонів міноборони РФ пообіцяли премії за успішний наступ в Україні: по 50 тисяч рублів за кілометр. Преміальний фонд фінансує група бізнесменів на чолі із засновником праворадикального телеканалу "Царгород" Костянтином Малофеєвим, передає Moscowtimes. Джерело назвало імена чотирьох російських бізнесменів (зокрема, одного доларового мільярдера), які безпосередньо спонсорують "СВО" в Україні, проте отримати незалежне підтвердження вдалося лише по одному з них — Костянтину Малофєєву.

Останній фінансує штурмовий батальйон "Шторм". Цю інформацію The Moscow Times підтвердив колишній співробітник ФСБ РФ.

Учора ФСБ РФ заявила про запобігання замаху на Малофєєва. Втім, деякі його соратники по рашистському табору поставили під сумнів сам факт можливого замаху.

Зазначимо, що в Мережі можна було бачити повідомлення або відео про відмову йти на штурм від низки російських підрозділів – з Туви, Білгорода, Іркутська. Вони стверджують, що їх віддали у розпорядження керівництва "корпусу ДНР", які використовують російських мобілізованих як "м'ясо". При цьому, як стверджують на відео рашисти, вони не проти воювати проти України, "виконуючи поставлене завдання". Але хочуть, щоб їх краще озброїли, дали радіозв'язок та артпідтримку, щоб вони зазнавали менших втрат від дій українських захисників.

Як заявляють експерти, найкращих підрозділів ПВК "Вагнер" вже немає — вони загинули у боях за Бахмут. При цьому самі рашисти по-різному оцінюють битву за Бахмут — оцінки відрізняються від "перемоги" до "зради".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

СлаваУкраине

7 березня 2023, 11:12

и сколько сдохнет там русаков который отберут премии руzкий Депутата !


Новини