Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кримські санаторії рашисти готують до хвилі "біженців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кримські санаторії рашисти готують до хвилі "біженців"

З окупованих Запорізької та Херсонської областей

7 березня 2023, 11:09
Поділіться публікацією:

Кримським санаторіям буде компенсовано розміщення "біженців із Запорізької та Херсонської областей". Таке повідомлення з'явилось на сайті окупаційної адміністрації міста Сімферополя.

Кримські санаторії рашисти готують до хвилі "біженців"

Окупанти готують кримські санаторії до хвилі "біженців"

"Розглянуто питання щодо виділення необхідної кількості номерів для прийому біженців із Херсонської та Запорізької областей, — сказано в повідомленні рашистів про одну з нарад в окупаційній адміністрації.

– Окупанти чи зрозуміли, що краще відступати чи нагнітають паніку серед населення, – прокоментував цю інформацію у своєму телеграм-каналі міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Нагадаємо, що в окупованому Криму почали будувати фортифікаційну лінію. А в Україні через численні відмови російських мобілізованих йти на штурм, рашисти запровадили премії для штурмовиків за кожен кілометр захопленої української території. Преміальний фонд фінансує група бізнесменів на чолі із засновником праворадикального телеканалу "Царгород" Костянтином Малофеєвим, передає Moscowtimes. Джерело назвало імена чотирьох російських бізнесменів (зокрема, одного доларового мільярдера), які безпосередньо спонсорують "СВО" в Україні, проте отримати незалежне підтвердження вдалося лише по одному з них — Костянтину Малофєєву.

Зазначимо, що в Мережі можна було бачити повідомлення чи відео про відмову йти на штурм від низки російських підрозділів – з Туви, Білгорода, Іркутська. Вони стверджують, що їх віддали у розпорядження керівництва "корпусу ДНР", які використовують російських мобілізованих як "м'ясо". При цьому, як стверджують на відео рашисти, вони не проти воювати проти України, "виконуючи поставлене завдання". Але хочуть, щоб їх краще озброїли, дали радіозв'язок та артпідтримку, щоб вони зазнавали менших втрат від дій українських захисників.

Вчора у Мережі з'явилося відео розстрілу рашистами неозброєного українського військовополоненого – Україна пообіцяла відплату за цей військовий злочин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини