Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скоро до Миколаєва повернеться вода: де вже закріпилися ЗСУ на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Скоро до Миколаєва повернеться вода: де вже закріпилися ЗСУ на півдні

Водопостачання у Миколаєві незабаром може бути відновлено

10 листопада 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

Магістральний водогін, який постачав Миколаїв водою, взято під контроль українських захисників. Незабаром у місті буде відновлено водопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram народного депутата України Ігоря Копитіна.

Скоро до Миколаєва повернеться вода: де вже закріпилися ЗСУ на півдні

Водопровід. Фото: з відкритих джерел

"Миколаїв… Є дуже хороша новина про воду. Киселівка, так-так, та сама де водогін – під контролем України. Тож скоро до міста повернеться вода! Дякую ЗСУ!", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що сьогодні весь день українська армія активно просувається на півдні України, продовжуючи утримувати дуже добрий темп, який українські провини взяли ще 9 листопада. Сьогодні стало відомо, що ЗСУ взяли під контроль Киселівку, що за 15 км від Херсона.

Раніше "Коментарі" повідомляли – Валерій Залужний назвав кількість населених пунктів біля Херсона, які ЗСУ звільнили 9 листопада

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі озвучили план дій у разі повторного наступу РФ з Білорусі.                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – керівник російських окупаційних військ в Україні Сергій Суровікін увечері в середу, 9 листопада, заявив, що ухвалено "непросте рішення" про відведення угруповання на лівий берег Дніпра. Проте в Офісі президента України зазначили, що поки що не видно ознак, ніби загарбники залишають Херсон без бою. Експерти розповіли нашому порталу, що відбувається і чому, а також, як важливо далі діяти найвищому військово-політичному керівництву України та ЗСУ.                                 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини