Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки росіян чекають від Путіна ядерного удару по Україні: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки росіян чекають від Путіна ядерного удару по Україні: опитування

Більшість росіян таки вважають, що якщо Путін вирішить застосувати ядерну зброю проти України, то цей крок не буде виправданим.

15 травня 2023, 12:02 comments2865
Поділіться публікацією:

Майже третина (29%) громадян Росії вважають, що Кремль готовий застосувати ядерну зброю проти України "у разі потреби", протилежної думки дотримуються 60%. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані опитування незалежного "Левада-центру".

Скільки росіян чекають від Путіна ядерного удару по Україні: опитування

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Найбільше респондентів, які бачать таку готовність керівництва Росії, представлено серед громадян 25-39 років (34%) і тих, хто вважає, що країна рухається неправильним шляхом.

Близько третини (29%) росіян, котрі взяли участь в опитуванні, вважають виправданим використання російським керівництвом ядерної зброї проти України. Проте трохи більше половини (56%) вважають, що застосування такого виду озброєнь не може бути виправдане.

Опитування "Левада-центру" проводилося трохи менше місяця тому 20-26 квітня 2023 року. Всього було опитано 1623 особи. Дослідження проводилося вдома в респондента шляхом особистого інтерв'ю. Статистична похибка (імовірність 0,95) не перевищує 3,4%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після знищення невідомими російських вертольотів та літаків у Брянській області країна-агресор обрушила на Україну чергові удари ракетами та дронами. Повітряні сили ЗСУ зуміли знищити 25 БпЛА та 3 крилаті ракети. Проте є "прильоти" Тернопільщиною, Харковом. Тим часом навіть із Німеччини звучать заклики дозволити Україні застосовувати західне озброєння для ударів по Росії . Експерти проаналізували те, що відбувається для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Україна ще не отримала винищувачі F-16 – що чекає на Захід.

Раніше "Коментарі" писали – другий тиждень травня видався для України наповненим як позитивними, так і негативними подіями. ВСУ почали відсувати супротивника в Бахмуті, викликавши істерику серед російських найманців та пропагандистів. У свою чергу, країна-агресор продовжує завдавати ракетних та дронових ударів. Було також чимало важливих політико-дипломатичних моментів. Експерти проаналізували їх спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

15 травня 2023, 12:13

Пусть России всё зло, все бомбы, ракеты, снаряды, пули, мины, гранаты выпущенные против Украины и Украинцев вернуться всей России сторицей и там все взорвутся!!! Аминь России на века!!!


Новини