Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сирський розкрив деталі: завдяки чому втрати окупантів зросли в рази
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирський розкрив деталі: завдяки чому втрати окупантів зросли в рази

Олександр Сирський зазначив, що є позитивна динаміка знищення ворожих цілей дронами

сьогодні, 10:20
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський наголосив на позитивній динаміці знищення цілей ворога ударними дронами. Як передає портал "Коментарі", про це головком написав у себе у Facebook.

Сирський розкрив деталі: завдяки чому втрати окупантів зросли в рази

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Олександр Сирський провів щомісячну нараду з командирами підрозділів безпілотних систем у форматі відеоконференцзв'язку, зокрема заслухав доповідь командувача Сил безпілотних систем полковника Вадима Сухаревського щодо формування певних підрозділів, а також результатів застосування дронів у районах виконання бойових завдань.

Сирський зазначив, що було визначено конкретні завдання щодо прискорення розвитку цього роду сил, нарощування чисельності підрозділів БпАК, реагування на нові виклики з боку ворога та впровадження у полі бою передових технологічних розробок.

Головком наголосив, що за підсумками вересня маємо позитивну динаміку поразки та знищення ворожих цілей ударними дронами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Сирський назвав напрям, куди РФ перекинула близько 50 тисяч військових.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олександр Сирський розповів про найважчий момент під час повномасштабної війни в Україні. З його слів, це сталося на початку російської агресії, коли армія РФ захоплювала Київську область.

Генштаб ЗСУ опублікував відео, на якому генерал Олександр Сирський розповів про найважчий момент початку повномасштабного вторгнення. За його словами, це була битва за село Мощун у Бучанському районі Київської області.

Раніше "Коментарі" писали – Сирський обговорив з головою армії США план перемоги України: деталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини