Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сильна пожежа, зруйнована нафтобаза та поранені: окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровщині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильна пожежа, зруйнована нафтобаза та поранені: окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровщині (ФОТО)

Три людини отримали поранення внаслідок російського обстрілу

18 червня 2022, 21:53
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровщині. Про це повідомляє голова Дніпропетровської Обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Сильна пожежа, зруйнована нафтобаза та поранені: окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровщині (ФОТО)

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Як стало відомо, сьогодні ввечері (18 червня) противник завдав ракетного удару по Дніпропетровській області. За даними Валентина Резніченка, три ракети знищили нафтобазу у Новомосковському районі.

Внаслідок удару спалахнула сильна пожежа. На даний момент на місці подій працюють пожежники.

Поранення отримали троє людей. Постраждалих госпіталізували.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   розвідники показали відео, як українці повертаються додому з ворожого полону. Додому повернулися ще п'ятеро українців. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що захисники Запорізької області знищили спостережний пункт та бронетехніку росіян. ВСУ дають гідну відсіч противнику. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що президент ухвалив рішення – безвіз із РФ закінчився: коли рішення набирає чинності. З 1 липня 2022 року росіяни не зможуть потрапити до України без віз. Рішення набуде чинності після того, як 17 червня уряд ухвалить відповідну ухвалу.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що статус кандидата : чи зможе Україна виконати вимоги ЄС та провести реформи. Експерти пояснили, які є ризики із виконанням вимог, реформуванням правоохоронної системи та боротьбою з корупцією. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини