Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сили оборони знищили відомого рашиста, який закликав "мочити хохлів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Сили оборони знищили відомого рашиста, який закликав "мочити хохлів"

Відомого пропагандиста, ймовірно, було знищено внаслідок застосування касетних боєприпасів, нещодавно переданих США Україні

20 липня 2023, 19:25
Поділіться публікацією:

Внаслідок контратаки 79 окремої десантно-штурмової бригади під Красногорівкою Донецької області було знищено групу рашистів, серед якої "воєнкор" Михайло Лучин, який закликав на одному з відео "мочити хохлів". Про це, як повідомляють "Коментарі", повідомляє український журналіст Юрій Бутусов.

Сили оборони знищили відомого рашиста, який закликав "мочити хохлів"

Лучин та Фомін (Татарський) - знищені рашистські пропагандисти

Ймовірно, автора рашистського телеграм-каналу "Міша на Донбасі" було ліквідовано внаслідок застосування касетних боєприпасів, нещодавно переданих Україні США.

"Сьогодні вранці, при виконанні бойових завдань під Красногорівкою, героїчно загинув командир групи БПЛА в/ч 41698 (5 бригада ДНР РФ) Лучин Михайло Сергійович. Це непоправна втрата для всіх нас", — визнають факт загибелі прихильники рашиста.

Нагадаємо, що The Washington Post повідомила про початок застосування Україною касетних боєприпасів, наданих США. Україна почала вогонь наданими США касетними боєприпасами щодо російських сил на південному сході України, щоб зруйнувати добре укріплені російські позиції, які сповільнили літній наступ України, передають американські журналісти.

Очікується, що окрім позицій на передовій на південному сході України касетні боєприпаси будуть застосовуватися поблизу міста Бахмут, що поки контролюється Росією, місця найтривалішої і кровопролитної битви війни.

Тим часом, ЗМІ дізналися, скільки вже знищено зі 190 Bradley, які США виділили Україні. На сьогоднішній день з них остаточно знищено малу частину. Головна проблема, з якою стикаються українські військові та механіки – нестача запчастин для ремонту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини