Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Швидких успіхів не очікувалося": у Німеччині прокоментували український контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Швидких успіхів не очікувалося": у Німеччині прокоментували український контрнаступ

Професор міжнародної політики Мюнхенського університету бундесверу Карло Масала прокоментував дії українських військових

28 липня 2023, 20:59
Поділіться публікацією:

Чекати на "швидкі успіхи" від українського контрнаступу не варто — це фахівці розуміли з самого початку. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив професор міжнародної політики Мюнхенського університету бундесверу Карло Масала.

"Швидких успіхів не очікувалося": у Німеччині прокоментували український контрнаступ

ЗСУ йдуть вперед

"Це знають усі, хто розуміється на ситуації на місцях, — каже Карло Масала. - Там ведеться довга і дуже жорстока битва з втратами. Росія ще має лінію оборони і головну проблему українців – постійний артилерійський вогонь із закритих позицій. Для його придушення будуть використано знамениті касетні бомби, поки не буде налагоджено постачання стандартних артилерійських боєприпасів".

Крім того, професор міжнародної політики Мюнхенського університету бундесверу зазначає:

"Швидких успіхів цього контрнаступу не очікувалося з самого початку, не очікується і зараз. Всі розмови про те, що контрнаступ провалився через просування всього на кілька сотень ярдів, були передчасними. Також це не означає, що воно провалилося, зараз зарано про про це говорити".

Тим часом, у Rheinmetall дали відповідь, коли "Леопарди" почнуть ремонтувати в Україні . У Rheinmetall повідомили, що після "літніх канікул" планують розпочати ремонт "Леопардів" в Україні.  

Нові "бавовни" в Росії: вибухи в Таганрозі та Самарі Російська влада говорить про удар ракетою по Таганрогу і вибуховий пристрій на нафтопереробному заводі в Самарі.

А окупанти загрожують цивільним судам у Чорному морі. Військові кораблі агресора продовжують поводитися зухвало в акваторії Чорного моря. Українські прикордонники перехопили погрози російського корабля торговому судну у Чорному морі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини