Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Щось беззвучне": окупанти не можуть зрозуміти, з чого їх знищують та скаржаться на величезні втрати (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Щось беззвучне": окупанти не можуть зрозуміти, з чого їх знищують та скаржаться на величезні втрати (ВІДЕО)

ГУР МО опублікувало чергове перехоплення розмови окупанта

23 липня 2022, 18:25 comments2138
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало чергове перехоплення розмови окупанта зі своїми близькими. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МО України у соціальній мережі Facebook.

"Щось беззвучне": окупанти не можуть зрозуміти, з чого їх знищують та скаржаться на величезні втрати (ВІДЕО)

Армія РФ

У перехопленій розмові, яку публікує українська розвідка, рашист розповідає, що кілька їхніх батальйонів виводять із зони бойових дій через високі втрати.

" Тепер формуватимуть один повноцінний батальйон із колишніх трьох. З особовим складом протягом 10 днів працюватимуть психологи, оскільки ніхто не хоче повертатися в Україну", — розповів окупант.

Також російський загарбник скаржиться на нові РСЗВ, які використовують ЗСУ.

" Якась РСЗВ, типу "Града", "Урагану". Тільки вона беззвучна", — дивується ворожий солдат.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що РФ почала зривати зернову угоду , яка сама ж і підписала – чи потрібні Україні такі ризики. Жодна угода з країною-агресором не є гарантією безпеки, доки триває війна. Докладніше про це ви можете прочитати на нашій статті.

Читайте також про те, що ЗСУ відобразили два наступи та знищили ворожий склад із боєприпасами (ФОТО). Ворог застосовував авіацію, а також здійснював артилерійські атаки та спроби обстрілу мінометами.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський відреагував на звинувачення Путіна та порівняв його з пітоном та кашалотом. Зеленський прокоментував чергове звинувачення Путіна.

Також "Коментарі" інформували про те, що "Зерновий коридор" у розвідці розповіли, чи є військові загрози для України. 19 липня у Стамбулі було підписано чотиристоронню угоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини