Головна Новини Суспільство Війна з Росією С-500 у Криму: у ЗСУ розповіли, чи впораються з новітньою зброєю окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

С-500 у Криму: у ЗСУ розповіли, чи впораються з новітньою зброєю окупантів

Дмитро Плетенчук прокоментував появу С-500 у Криму

25 червня 2024, 15:12
Поділіться публікацією:

Поява у Криму нових російських комплексів С-500 не зможе показати щось кардинально нове у роботі ППО країни-агресора. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук.

С-500 у Криму: у ЗСУ розповіли, чи впораються з новітньою зброєю окупантів

С-500 у Криму. Фото: із відкритих джерел

"Принципова різниця зі старими комплексами в електронній начинці. Яка, до речі, досить складна тепер для росіян у сенсі експорту. Адже Росія таку електроніку сама не виробляє. Але якихось нових принципових рішень, які дозволять протистояти системам озброєння, яке застосовувалося по Криму – принципових рішень, принципових змін у цьому рішенні немає”, – заявив Плетенчук.

Речник стверджує, що "це є основним елементом".

Зазначимо, що в середині червня, на тлі масового знищення російських систем ППО в Криму, глава української розвідки Кирило Буданов заявив, що РФ привезла на територію тимчасово окупованого півострова свої новітні системи ППО С-500.

Виробництво самої системи С-500 у Росії почалося ще 2002 року. У цьому всі розробки насправді, зазвичай, виявляються використанням напрацювань СРСР 80-х.

Читайте також на порталі "Коментарі" — днями українські військові завдали удару російському центру космічного зв'язку в Криму, і це не перша спроба України знищити цей об'єкт. Тепер стало відомо, чим цей об'єкт такий важливий.

Також видання "Коментарі" повідомляло – продовження окупації Криму може бути під питанням: у США вказали на важливому нюансі.

Раніше "Коментарі" інформували – коли Крим буде приречений: чому острів може стати пасткою для окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини