Головна Новини Суспільство Війна з Росією РосЗМІ заявили про смерть Олександра Турчинова
commentss НОВИНИ Всі новини

РосЗМІ заявили про смерть Олександра Турчинова

Політик висміяв таку новину та порадив пропагандистам копати ями для себе

15 грудня 2022, 11:40 comments3023
Поділіться публікацією:

У РосЗМІ з'явилася інформація, що Олександр Турчинов загинув. Український політик, який у 2014 році обіймав посаду голови Верховної Ради та був в.о. президента України після втечі Януковича у своєму Facebook відреагував на такі абсурдні повідомлення.

РосЗМІ заявили про смерть Олександра Турчинова

Олександр Турчинов. Фото: з відкритих джерел

"У російських ЗМІ почали розганяти фейк про мою загибель. Хочу засмутити ор*ів-мрійників — не дочекаєтеся! Краще вже зараз починайте копати ями для себе. Вони вам знадобляться найближчим часом!", — написав Турчинов.

Так, Турчинов супроводжував свою посаду скріншотом тексту "новини" про страшну аварію, внаслідок якої він, як пишуть російські пропагандисти, загинув. Вони стверджували, що ДТП нібито сталося у Києві, внаслідок чого водій Турчинова загинув на місці, а сам політик – дорогою до лікарні "швидкою".

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни можуть розпочати новий наступ: у США назвали напрямок.

Також видання "Коментарі" повідомляло – останнє попередження для Кремля: про що говорить готовність Великобританії поставити Україні далекобійну зброю. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для нашого порталу.

Раніше "Коментарі" писали – міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що повний блекаут в Україні через російські удари по енергетичній інфраструктурі – це реалістичний сценарій. При цьому не очікує масового виїзду українців із країни, припускаючи хіба що відтік людей із міст у сільську місцевість, де є можливість опалюватись дровами. Він також закликає партнерів посилити підтримку нашої країни генераторами та трансформаторами. Як оцінюєте заяви міністра? Що ще можна зробити, щоб Україна зуміла пройти цієї зими без серйозних втрат? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини