Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський посол в Берліні відреагував на поставки німецьких танків в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський посол в Берліні відреагував на поставки німецьких танків в Україну

Російський дипломат під час своїх критичних зауважень в бік Німеччини використав типову пропаганду Кремля про Другу світову війну.

25 січня 2023, 15:29 comments2416
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Канцлер Олаф Шольц офіційно підтвердив, що Німеччина надасть Україні танки Leopard 2. На такі дії українських союзників відреагував посол Росії в Німеччині Сергій Нечаєв. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Російський посол в Берліні відреагував на поставки німецьких танків в Україну

Посол Росії у Німеччині Сергій Нечаєв. Фото з відкритих джерел

Україна все ж таки дочекалась рішення від Німеччини про постачання танків Leopard 2. Окрім того, Олаф Шольц додав, що Німеччина погодилась на реекспорт своїх танків. Це означає, що уряд країни дозволив танки німецького виробництва відправляти в Україну.

На таку новину відреагував посол Росії в Німеччині Сергій Нечаєв.

"Це вкрай небезпечне рішення виводить конфлікт на новий рівень протистояння і суперечить заявам німецьких політиків про небажання ФРН брати участь у ньому", — сказав Нечаєв.

Посол РФ використав у своєму повідомленні також  російську пропаганду та згадав про Другу світову війну.

"Бойові танки з німецьким хрестом знову будуть відправлені на "Східний фронт", що неминуче призведе до загибелі не тільки російських солдатів, а й мирного населення", — сказав Сергій Нечаєв та додав, Німеччина "забула важкий шлях післявоєнного примирення між росіянами та німцями". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вказав через скільки часу танки Leopard 2 прибудуть в Україну.

Також "Коментарі" писали про реакцію російського посла в США Анатолія Антонова на відправку американських танків до України. Дипломат з РФ заявив, що танки з США будуть знищені, як  і будь-яка інша військова техніка на території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

25 січня 2023, 16:37

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини