Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція посла Росії в США на поставку американських танків до України.
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція посла Росії в США на поставку американських танків до України.

Російський посол в Сполучених Штатах заявив, що американські танки будуть знищені.

25 січня 2023, 12:26 comments1007
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

США планують оголосити відправку танків M1 Abrams до України. Російський посол відреагував на такі заяви американських урядовців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Реакція посла Росії в США на поставку американських танків до України.

Посол Росії в США Анатолій Антонов. Фото з відкритих джерел

Адміністрація президента США Джо Байдена найближчим часом планує оголосити про відправку танків M1 Abrams до України. Такими діями США хоче натиснути на Німеччину, яка не погоджується відправляти свої танки Leopard 2 до України. Наразі невідомо, скільки американських танків M1 Abrams планують відправити Штати, проте за різними джерелами це цифра у 10-30 танків.

На можливу відправку американських танків відреагував посол Росії в США Анатолій Антонов, який заявив, що Росія знищить усю техніку, яка потрапить в Україну.

"Якщо буде прийнято рішення про передачу Києву M1 Abrams, американські танки, безсумнівно, будуть знищені, як і всі інші зразки військової техніки НАТО", — сказав російський посол.

Антонов стверджує, що таким чином США намагається нібито підтримати злочини "радикалів" на території України та додає, що це буде провокація проти Росії.

"Очевидно, Вашингтон свідомо намагається завдати нам стратегічної поразки. Він дає "зелене світло" на використання американської допомоги для нападів на Крим. Він покриває злочини радикалів проти Донбасу, Запорізької та Херсонської областей. Якщо США вирішать поставити танки, аргументами про "оборонну зброю" такий крок буде неможливо виправдати. Це буде чергова відверта провокація проти РФ. Ні в кого не повинно бути ілюзій щодо того, хто є справжнім агресором у поточний конфлікт", — сказав Антонов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розвідка України розповіла про те, що потрібно для успішного контрнаступу ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про реакцію російського посла в Великобританії на поставки танків Challenger 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини