Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська розвідка розповіла, що потрібно для успішного контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка розповіла, що потрібно для успішного контрнаступу ЗСУ

Заступник начальника ГУР МО Вадим Скібіцький розповів, яка військова техніка потрібна для вдалого наступу на російські позиції.

25 січня 2023, 12:08
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На думку заступник начальника розвідки України Вадима Скібіцького для вдалого контрнаступу потрібно знищити багато російських військових об’єктів на передовій та в тилу. Окрім того, для формування ударних угрупувань українські військові мають бути забезпечені необхідною технікою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю заступника начальника ГУР МО Вадима Скібіцького для CNN.

Українська розвідка розповіла, що потрібно для успішного контрнаступу ЗСУ

У ГУР розповіли, що потрібно Україні для контрнаступу. Фото з відкритих джерел

Українські чиновники заявляють, що планують почати контрнаступ на російські позиції до того, як вони отримають підкріплення. Для цього ЗСУ має йти далі та знищувати критичні точки постачання та зберігання військової техніки росіян. У цьому допоможуть ракети, які можуть завдавати удару вглиб Росії.

"Щоб підготувати контрнаступ або наступальну операцію, потрібно знищити багато об’єктів не тільки на передовій, а й у глибині тилу, на 100-150 кілометрів у тилу противника", — каже Скібіцький.

Заступник начальника ГУР МО Вадим Скібіцький навів перелік необхідної військової техніки для вдалого наступу.

"Особливо зараз для формування потужних ударних угруповань потрібні танки, БМП, важке озброєння, яке дало б змогу швидко вести контрнаступ проти противника", — запевняє Вадим Скібіцький.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розвідка України назвала критичні місця, по яким потрібно бити в Росії.

Також "Коментарі" писали про Ердогана, який вирішив кардинально змінити свою політику на міжнародній арені. Президент Туреччини хоче провести спільний саміт з одним зі своїх найбільших ворогів останніх років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини