Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скібіцький назвав місця, які є критичним для Російської Федерації
commentss НОВИНИ Всі новини

Скібіцький назвав місця, які є критичним для Російської Федерації

Заступник начальника ГУР МО Вадим Скібіцький розповів про критичні точки Росії, по яким потрібно бити.

25 січня 2023, 11:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький розповів, що потрібно робити ЗСУ для перемоги над російською армією та про місця, куди найкраще бити. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Скібіцького для CNN.

Скібіцький назвав місця, які є критичним для Російської Федерації

Заступник начальника ГУР МО Вадим Скібіцький. Фото з відкритих джерел

Вадим Скібіцький стверджує, що російські військові починають вчитись на полях бою, чи ускладнюють роботу ЗСУ. Українським військовим стає все складніше бити по складах, логістичних вузлах та місцях зосередження військової техніки. Заступник начальника ГУР МО повідомляє, що росіяни почали переміщувати техніку по всій території РФ, які потім через південні регіони відправляють до тимчасово окупованого Криму.

Скібіцький стверджує, що для кращого протистояння українцям необхідні ракети більшої дальності. Таким чином Україна зможе завдавати ударів по військовій техніці, яка ще не потрапила на фронт.

"Якщо ви питаєте, що критично для Російської Федерації, то центри тяжіння — це саме хаби, і по них потрібно бити, щоб порушити всілякі системи постачання. А для цього потрібні удари по об’єктах не лише в окупованому Росією Криму, а й у Російській Федерації", — заявив заступник начальника ГУР МО Вадим Скібіцький.

За інформацією Скібіцького матеріально-технічні бази Росії розташовані на відстані 80-120 км від лінії фронту. Саме ракетами такої дальності Україна змогла б їх знищити.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про країну, яка відмовилась постачати зброю в Україну попри прохання з боку США.

Також "Коментарі" писали про українського бізнесмена працював на розвідку України та встиг попередити владу про повномасштабне вторгнення Росії, проте через кілька днів чоловіка знайшли мертвим. Його вбили співробітники СБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 січня 2023, 11:58

По Росії не можна - маразм Байден не дасть Зе-Ассаду гроші. Питання не в перемозі. Питання щоб Зло знищило себе з середини. Зникне православ'я і Зло, яке його породило, жити в світі стане безпечно.


Новини