Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони Німеччини назвав, коли танки Leopard 2 потраплять в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Німеччини назвав, коли танки Leopard 2 потраплять в Україну

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вказав через скільки часу танки Leopard 2 прибудуть в Україну.

25 січня 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Німеччина після довгих вагань погодилась передати танки Leopard 2 до України. Проте, коли насправді вони потраплять на Український фронт? Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус назвав приблизний період очікування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Міністр оборони Німеччини назвав, коли танки Leopard 2 потраплять в Україну

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус. Фото з відкритих джерел

Канцлер Олаф Шольц на ранковому засіданні уряду Німеччини оголосив, що відправить танки Leopard 2 до України. Цього рішення очікували як Україна, такі і її союзники, адже на попередній зустрічі на авіабазі Рамштайн союзникам не вдалось домовитись. Згідно з заявами Шольца, Німеччина відправить 14 танків Leopard 2 до України. Окрім того, канцлер дозволив реекспорт німецької техніки з інших країн. Це означає, що Польща, Фінляндія та інші союзники України можуть також відправити танки Leopard 2 до України.

Шольц також заявив, що перед відправкою в Україну німецьких танків, українські військові мають пройти відповідне навчання, а міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус вказав, через скільки часу танки можуть з’явитись в бойових зонах.

"Танки Leopard 2 можуть бути на озброєнні України приблизно через три місяці", — стверджує міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус.

Таким чином німецькі танки слід очікувати в Україні в кінці квітня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що на думку української розвідки потрібно для вдалого контрнаступу ЗСУ на позиції російський військових.

Також "Коментарі" писали про годинник Судного дня. Вченні перевели його стрілки у 2023 році до рекордного значення. Це свідчить про те, що людство наблизилось до катастрофи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

25 січня 2023, 16:38

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини