Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський командир виступив за створення загороджувальних загонів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський командир виступив за створення загороджувальних загонів в Україні

Олександр Ходаковський зрадив Україну ще у 2014 році та створив бригаду "Восток", яка воює проти України в Запорізькій області

12 серпня 2023, 23:56 comments1283
Поділіться публікацією:

Командир рашистської бригади "Восток" Олександр Ходаковський, частина якого намагається стримати наступ ЗСУ у Запорізькій області, виступив за створення загороджувальних загонів у російській армії. Про це повідомляють "Коментарі".

Російський командир виступив за створення загороджувальних загонів в Україні

Рашист Ходаковський

"Я багато й різного читав про загороджувальні загони. Це негарна тема, що викликає в мирному суспільстві більше негативу, ніж розуміння. Це не винахід Сталіна — ще Наполеон застосовував цю практику по відношенню до своєї різношерстої армії. Але що таке — загороджувальні загони? Це компенсатор браку внутрішньої мотивації, — заявляє Олександр Ходаковський. — Ми ніколи не зможемо перемогти базові інстинкти і перетворити на Гастелло або Марєсьєва всю призначену до війни частину суспільства, — але вигравати війну потрібно. Зараз я виразно розумію, чому ці загони могли бути і яку роль вони грали".

"Якщо я скажу, що нам потрібні штрафбати і загороджувальні загони, — як ви це сприймете?" — запитує у своїх російських читачів рашистський командир. — "Якщо говорити про таку війну, в якій поразка смерті подібна, а базові інстинкти сильніші за партійну пропаганду — тоді після всього баченого мені зрозуміло, навіщо вони. На самому початку СВО я боягузів відправляв на базу і до розгляду саджав під варту, а віддав би перевагу б гнати вперед автоматами".

Нагадаємо, що Мелітопольський та Бердянський напрямки називаються експертами, як найпріоритетніші для ЗСУ. Оскільки прорив ЗСУ до Азовського моря в Запорізькій області розсіче так званий сухопутний російський коридор до Криму та змусить окупантів відступати на півострів.

Сьогодні Генштаб повідомив про обмежений успіх Сил оборони на цій ділянці — ЗСУ вийшли на околиці села Роботине, звільнення якого відкриває шлях до Токмака та потім до Мелітополя.

Тим часом, ще одна категорія населення отримала право виїзду з України.

А Україна встановила прикордонний знак на землі, що звільнилася від Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 серпня 2023, 08:09

Сказане словами ворога адресоване в першу чергу українським вівцям Божого народу. Саме українці два роки живуть у зачиненому концтаборі. Після провалу хваленого контрбліцкригу треба щось робити. Хоч треба загороджувальні загони до корумпованого командування застосовувати. Ворожі генерали не боялись для виправлення ситуації йти на передову. Гинули, а ситуацію виправили. В нас жоден не загинув. Хвастливі боягузи тримаються подалі від фронту тому і провал.


Новини