Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський губернатор закликав до якнайшвидшого захоплення Харкова, йому нагадали про "яєчко"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський губернатор закликав до якнайшвидшого захоплення Харкова, йому нагадали про "яєчко"

Білгородський губернатор Гладков, щоб зупинити бойові дії на довіреній йому території, пропонує якнайшвидше захопити Харків

29 травня 2023, 18:10
Поділіться публікацією:

Губернатор Білгородської області Росії В'ячеслав Гладков назвав рішенням "проблеми обстрілів територій регіону" приєднання до нього Харкова та Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі".

Російський губернатор закликав до якнайшвидшого захоплення Харкова, йому нагадали про "яєчко"

Гладков

"Харків приєднати до Білгородської області. Це найкращий спосіб вирішення проблеми обстрілів у Білгородській області", — сказав він.

Офіційні особи Росії, зокрема речник президента РФ Дмитро Пєсков, його пропозицію коментувати не стали. А ось неофіційні – не поскупилися на коментарі.

"Заклик білгородського губернатора виглядає спробою пристосувати старі плани до нових реалій, а заразом делікатно нагадати кому слід про те, що взагалі про нинішній поворот подій 24 лютого 2022 року з білгородцями не домовлялися, а, навпаки, країна та прикордонні регіони чекали, що Росія приростатиме новими територіями, а не ховатиметься у бомбосховищі на старих", — написав автор російського телеграм-каналу Майстер пера.

"Гладков, як досвідчений губернатор, що сам не раз потрапляв під обстріл, говорить про реальні дії, які потрібно вжити для захисту людей. В іншому випадку Білгородська область дуже швидко перетвориться на Донецьку і Маріуполь. Абсолютно згоден з губернатором, що потрібно вирішувати проблему кардинально, без дипломатичних танців", — пише рашист Павло Данилін.

Не став стримувати себе і відомий критик Кремля, рашист із "Клубу розсерджених патріотів" Ігор Стрєлков-Гіркін.

"Дорого яєчко до Христового дня" — так можна прокоментувати. У березні минулого року (коли Харків намагалися "взяти нальотом" силами, якими зараз і село типу Соледара не взяти) — це було цілком реально. Якби трохи пізніше — на початку літа минулого року — піднатужилися і замість штурму трикутника "Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Кременна" кинули б ударні сили на північ — теж могло вийти. А зараз для взяття Харкова та звільнення області — потрібне угруповання щонайменше в пару сотень тисяч солдатів, яких (не оголивши інші ділянки фронту "до кісток") взяти просто ніде", — заявляє Ігор Стрєлков.

Нагадаємо, що на територію Білгородської області днями здійснили свій рейд Російський добровольчий корпус та Легіон "Свобода Росії".

ЗМІ розкрили історію потужного відео Залужного із молитвою за Україну.

Також слідом за Залужним ще один командувач натякнув про швидкий контрнаступ ЗСУ .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини