Головна Новини Суспільство Війна з Росією РДК підбив підсумки рейду на Бєлгородщину
commentss НОВИНИ Всі новини

РДК підбив підсумки рейду на Бєлгородщину

Керівництво Російського добровольчого корпусу прокоментувало рейд на Бєлгородщину та форсування Дніпра

26 травня 2023, 16:26
Поділіться публікацією:

Командир Російського добровольчого корпусу Денис Капустін підбив попередні підсумки перших значних бойових операцій РДК — рейду на Бєлгородщину та "Червоного Дніпра" (форсування Дніпра в районі Херсона). Про це повідомляють "Коментарі".

РДК підбив підсумки рейду на Бєлгородщину

Агітка РДК

"Підводячи проміжні підсумки нашої чергової військової операції, зрозумів важливий момент — щоразу ми підвищуємо ставки! "Червоний Дніпро" був тестом мужності бійців РДК та моїх організаторських здібностей, тест, який ми здали з честю! Брянські походи показали, що ми можемо проникати в Російську Федерацію і успішно діяти на окупованій території. Минула операція у Грайвороні була повноцінною військовою операцією, яка стала маркером нашого зростання та професіоналізму, дозволила захопити військові трофеї і стала неймовірним поштовхом нашої медійності", — написав у своєму телеграм-каналі Деніс Капустін, який також називає себе White rex (Білий правитель).

"Вся жовч, отрута та прокляття, які летять у наш бік — лише пил під колесами нашої техніки, пил, який ковтають наші ненависники у нападах безсилої злості. Далі — більше! Слава РДК!", — також зазначив Денис Капустін.

Нагадаємо, що, за підсумками рейду на Бєлгородщину, РДК, за їхніми ж словами, зазнав втрат лише легко пораненими — у них два 300-ті. Також вони захопили російську військову техніку. Втім, на полі бою залишилися і кілька американських бронеавтомобілів, чи то кинутих, чи то підбитих армією РФ. Втім, у своїх коментарях після рейду Капустін дещо потролив керівництво РФ, пояснюючи наявність цих авто у них. Пославшись на заяву Путіна, зроблену в розпал анексії Криму в 2014 році, він заявив, що такі бронеавтомобілі можна купити в "будь-якому воєнторзі", на "чорному або приватному ринку". Також він заявив, що така техніка переходила з рук до рук під час боїв за Бахмут.

Тим часом, у Кремлі відповіли, чи готовий Путін розмовляти з Шольцем.

У НАТО можуть запропонувати Україні альтернативу членства в Альянсі.

А окупанти вдарили по медустанові у Дніпрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини