Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський дрон «Ланцет» атакував танк Leopard 2: відео протистояння
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський дрон «Ланцет» атакував танк Leopard 2: відео протистояння

Західна техніка пройшла через атаки сучасного російського безпілотника "Ланцет", який влучив у німецький танк Leopard 2.

27 липня 2023, 17:15 comments14785
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На українському фронті зіткнулась західна техніка та російські військові розробки. У мережу потрапило відео, як танк Leopard 2А6 зазнав нападу російського безпілотника-камікадзе "Ланцет".

Російський дрон «Ланцет» атакував танк Leopard 2: відео протистояння

Російський дрон "Ланцет" атакував танк Leopard 2. Фото з відкритих джерел

Через понад півтора року від початку повномасштабного вторгнення протистояння між Україною та Росією перейшло у нову фазу. Україна отримала важку військову техніку від своїх партнерів, яка включає танки Leopard, Challenger, а невдовзі і американські Abrams. Росія своєю чергою готується до відправки танків четвертого покоління на український фронт.

В мережу потрапило зіткнення західного танка та російського дрона-камікадзе. На відео можна спостерігати, як російський сучасний дрон-камікадзе "Ланцет" атакує танк Leopard 2.

Західний танк витримав удар російського безпілотника, хоча й зазнав деяких пошкоджень. Варто зазначити, що Leopard 2А6 сконструйований таким чином, що боєприпасний відсік відділений від екіпажу, тож попадання супротивника в цю частину машини не зачіпає бійців. У німецького танка також є інша конструктивна функція, а саме спеціальні люки, які спрямовують ефект вибуху від місця екіпажу Leopard 2, таким чином дим чи пожежа не потрапить у середину танка.

Таким чином попри пряме влучання російського дрона-камікадзе "Ланцет" по танку, Leopard 2A6 зміг витримати удар та зберегти життя українським військовим. Ймовірно танк доведеться відремонтувати, однак він невдовзі повернеться на поле бойових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні запустили серійне виробництво безпілотників Sirko.

Також "Коментарі" писали про таємну зустріч у київському бомбосховищі на які вирішували, як протистояти атакам Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини