Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російські солдати крадуть шкарпетки ЗСУ та дивуються, чому їхні речі поганої якості: перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські солдати крадуть шкарпетки ЗСУ та дивуються, чому їхні речі поганої якості: перехоплення розмови

Окупанти «полюють» за шкарпетками, які видають воїнам ЗСУ

8 липня 2022, 18:40 comments1950
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України опублікувала чергове перехоплення розмови окупанта зі своєю дружиною. Відео опубліковано в офіційному Telegram-каналі СБУ.

Російські солдати крадуть шкарпетки ЗСУ та дивуються, чому їхні речі поганої якості: перехоплення розмови

Армія РФ

Так, судячи з розмови загарбника, окупанти "полюють" на шкарпетки, які видають воїнам ЗСУ.

" У мене дох..рища українських шкарпеток, і я розумію ... які вони пиз...аті. Наші статутні шкарпетки ... ними я не знаю що ... підлоги мити. Розумієш: ми з тобою купували трекінгові шкарпетки по 400 рублів, по 600 рублів ... ось у них такі видають", — каже окупант.

Також російський військовий похвалився американським камуфляжем, який украв в українців. Хоча запевняє, що справа не у виробнику. Не менш якісне і те, що виготовляють для армії в Україні.

Та навіть не брати те, що їм поставляють, взяти те , що їхня промисловість шиє Взяти їх рюкзаки, їх шоломи. Ну, це реально рівень. Просто я не знаю, чому саме так".", — дивується окупант.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Рєзніков назвав кількість мобілізованих в Україні: скільки людей захищають країну. Міністр оборони додав, що така чисельність збройних сил створює можливості для бізнесу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, щоб ойкот РФ і втеча Лаврова з G20: про що це говорить — чому ситуація стає загрозливою. Експерти звертають увагу на те, що не можна допустити, щоб повторилася історія 2014 року, коли на публіці Путіна та компанію ігнорували, а за очі продовжували будувати стосунки. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що екс -командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю. Бридлав зазначив, що удару по мосту можна завдати з використанням нещодавно поставлених Україні ракет Harpoon. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували, що українські десантники за два дні знищили танкову роту росіян: подробиці. Українські воїни відбили масований наступ росіян на сході України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини