Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни знову невдало курять у Мелітополі: серія вибухів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни знову невдало курять у Мелітополі: серія вибухів

Іван Федоров не розкрив подробиці вибухів, лише зауваживши, що росіяни невдало курять на окупованих територіях

8 січня 2023, 09:45 comments2774
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Мелітополі цієї ночі пролунала серія вибухів, які було чути у різних районах міста. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив міський голова Мелітополя Запорізької області Іван Федоров.

Росіяни знову невдало курять у Мелітополі: серія вибухів

Вибух у Мелітополі. Фото: Телеграм Івана Федорова

"Серія гучних вибухів у Мелітополі. Рашисти знову невдало палять на окупованих територіях. Та так, що детонує та детонує" – написав Іван Федоров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський просить почекати українців пару тижнів. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк   заінтригував — за кілька днів чи тижнів українці будуть говорити про танки, а трохи пізніше — про ключовий елемент ефективного контрнаступу — далекобійні ракети.                                                                                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло — напередодні Різдва стало відомо, що США виділили Україні військову допомогу на $3 млрд. Окрім найважливіших боєприпасів, ми вперше отримаємо броньовані машини, на чому акцентував президент Володимир Зеленський, подякувавши за допомогу і США, і Берлін – за рішення про передачу нам Iris-T, Marder і Patriot. За словами українського лідера, "рашизм має програти на полі бою, у небі, на морі, у політиці, економіці та енергетиці". Про що говорить розширення спектру озброєнь, які американці та європейці передають Україні? Портал "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – оперативне оточення Бахмута: в Інституті вивчення війни розповіли, чи близькі до цього росіяни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини