Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни заявили про обстріл Донецька: що відомо про жертви і поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни заявили про обстріл Донецька: що відомо про жертви і поранених

Внаслідок обстрілу Ворошилівського району горить маршрутний автобус та 2 легкові машини

31 липня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Окупанти у понеділок, 31 липня, заявили про обстріл центру Донецька. Через "прильоти" спалахнули автобус і авто. Є постраждалі – жертва та поранені. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram так званого "мера" Донецька Олексія Кулемзіна.

Росіяни заявили про обстріл Донецька: що відомо про жертви і поранених

Обстріл Донецька. Фото з відкритих джерел

"Внаслідок обстрілу Ворошилівського району горить маршрутний автобус та 2 легкові машини. Є постраждалі. Подробиці уточнюються", — написав так званий "мер" Донецька.

Як уточнив гауляйтер, за попередньою інформацією на 10:00, внаслідок обстрілу Ворошилівського району одна людина загинула, трьох поранено.

Цікаво, що, за інформацією "Новини Донбасу", у п'ятницю цей район також потрапив під обстріл. Тоді було пошкоджено будівлю так званого "МВС ДНР".

Зазначимо, сьогодні вранці окупанти влаштували обстріл центру Херсона із Граду. Вже відомо, як мінімум про одного загиблого. Також відомо мінімум про два "прильоти" по Кривому Рогу, де є попадання в житлові завдання. На місці працюють рятувальники. Під завалами й досі перебувають люди.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує ракетні удари по Україні. Увечері 28 липня мішенню став Дніпро. Окрім офісу СБУ там прилетіло до багатоповерхівки. Найчастіше почало прилітати і на тимчасово окуповані території (наприклад, був удар по будівлі "МВС" у Донецьку), а також безпосередньо по російській території (прильоти по Ростовській області). Що можна сказати про ракетну та дронову війну останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому "осі зла" не існує – як пояснити допомогу Китаю Росії у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини