Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни запевняють – знайшли російський паспорт Олени Зеленської
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни запевняють – знайшли російський паспорт Олени Зеленської

Окупанти запевняють, що у ялтинській квартирі Зеленського знайшли схованку з російським паспортом його дружини

30 вересня 2023, 16:05
Поділіться публікацією:

Росіяни нібито у конфіскованій ялтинській квартирі Володимира Зеленського знайшли російський паспорт Олени Зеленської. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в телеграм-каналі "INFO Севастополь".

Росіяни запевняють – знайшли російський паспорт Олени Зеленської

Фейк росіян - російський паспорт Олени Зеленської

Рашисти зняли черговий шедевр "Мосфільму", в якому нібито відбувається обшук у будинку Зеленського в Ялті, під час якого вони "випадково" виявили російський паспорт дружини Зеленського. Повідомляється, що у косметичці був прихований російський паспорт на ім'я Олени Володимирівни Зеленської, 6 лютого 1978 року народження, та трохи купюр у євро.

Зазначимо, у соцмережах час від часу публікують скріншот паспорта громадянина Росії, який нібито належить президенту України Володимиру Зеленському. Вперше його опублікував екс-народний депутат Ілля Ківа, який втік із України після повномасштабного вторгнення російських військ. Проте журналісти фактчекінгового проекту StopFakе повідомили, що це фейк. Тепер російські пропагандисти намагаються видати новий фейк, сподіваючись підірвати довіру українців до своєї влади.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що говорить подібне посилення атак на кримському напрямку? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з'явилася реакція ЗСУ на удар по штабу Чорноморського флоту у Криму.

Раніше "Коментарі" писали – Кирило Буданов розповів, чим відповість Путін на наступні удари Кримським мостом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 вересня 2023, 16:36

Очікувано. Всі його дії шкодять Україні, а Росія від цього тільки виграє. Яка може довіра, коли прийшов на брехні, занурив країну у нечувану корупцію і брехню? Через півроку стане самопроголошеним Зекашенком.


Новини