Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вже у Вугледарі: DeepState розкрив тривожні подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вже у Вугледарі: DeepState розкрив тривожні подробиці

За інформацією DeepState, загарбники прорвалися в Вугледар із заходу та півдня

сьогодні, 07:18 comments3433
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська із заходу та півдня увійшли до Вугледару Волноваського району Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", цю інформацію у своєму Telegram-каналі підтвердили аналітики проекту DeepState.

Росіяни вже у Вугледарі: DeepState розкрив тривожні подробиці

Бої за Вугледар. Фото: із відкритих джерел

Експерти публікують зроблені росіянами фото з українського міста, яке тримало оборону з перших днів великої війни. На одному з фото – російські прапори у західній частині Вугледару.

"Публікують не лише обстріли центральної частини міста, де Сили Оборони продовжують чинити опір, а й рух своєї піхоти у місті та в середині багатоповерхівок", — додали експерти.

В останньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України повідомлялося, що українські бійці відбили шість штурмів росіян неподалік Вугледара, Богоявленки та Золотої Ниви.

Зазначимо, 30 жовтня у Telegram-каналі DeepState повідомлялося, що російські окупанти просуваються до східної частини міста з боку дач. Вони хочуть закріпитись у багатоповерхівках на околицях Вугледару – туди вже заходить російська піхота. Також окупанти намагаються тиснути з правого флангу, проте ще не змогли дістатися міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбники заявляють про нібито "повне оточення" Вугледара Донецької області. Але насправді це фейк. Про це повідомляв Telegram голови Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка.

Також видання "Коментарі" повідомляло – командування ЗСУ оцінює погрози щодо ситуації в Вугледарі та розглядає два сценарії подальших дій. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів генерал армії України Микола Маломуж.

Генерал звернув увагу, що місто є справді важливим логістичним та оборонним центром, яке має тактичне значення для наших перспектив.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини