Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни влаштували істерику через вибухи на полігоні в Криму та розмріялися про помсту
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни влаштували істерику через вибухи на полігоні в Криму та розмріялися про помсту

Росіяни також обурилися тим. що окупаційна влада Криму не пояснює до пуття людям, що відбувається

19 липня 2023, 11:45
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", в анексованому росіянами Криму виникла пожежа на складі боєприпасів у Кіровському районі. Рятувальникам не вдалося локалізувати спалах. Тому окупаційна влада прийняла рішення про термінову евакуацію мешканців чотирьох населених пунктів, розташованих поряд із цим складом. Детонація боєприпасів, яка тривала понад 5 годин, була настільки сильною, що ударна хвиля дійшла Феодосії. Після таких новин росіяни традиційно почали істерити у соцмережі, погрожуючи Україні ще сильнішими ударами.

Росіяни влаштували істерику через вибухи на полігоні в Криму та розмріялися про помсту

Вибухи в Криму. Фото: з відкритих джерел

У місцевих Telegram-каналах росіян дуже обурило те, що окупаційна влада Криму приховує від людей, що трапилося насправді і називає ситуацію "надзвичайною подією". Деякі росіяни також мріяли про помсту Києву.

"То що там таке горить?", "Не порти треба знищувати, а Київ, ось тоді таких ситуацій не відбуватиметься", "Порти теж треба, а Київ давно пора бомбити. Всі про це пишуть. А то так і буде вибухати і горіти, не набридло", "Випадково так не робиться, це все спеціально", "Що горить?", "Не горить, а взірвали", "Не пожежа, а горять БК. Сильно бахкає".

Водночас в українській розвідці вже відреагували на те, що сталося в Криму. Так, голова Української розвідки Кирило Буданов заявив, що детонація складу з боєприпасами у Криму – результат спільної роботи ГУР та ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — увечері 17 липня російських диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію на другу добу після події? Якими можуть бути наслідки, чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини