Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни раділи, що захопили український дрон: через мить вони були підірвані
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни раділи, що захопили український дрон: через мить вони були підірвані

Солдати російської армії потрапили в пастку організовану українськими бійцями.

28 вересня 2023, 16:05 comments2875
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські військові змогли перехопити український безпілотник та успішно посадили його поблизу себе. Вони хоті похвалитись успішними діями та почали фотографуватись з дроном, однак потрапили в українську пастку – безпілотник вибухнув та вбив кількох росіян.

Росіяни раділи, що захопили український дрон: через мить вони були підірвані

Український військовий перевіряє безпілотник Leleka. Фото: Oliver Weiken/Getty Images

Про випадок повідомляє видання Kyiv Post з посиланням на джерела в українській розвідці (ГУР). Російські солдати зламали систему керування українським безпілотником-камікадзе за допомогою засобів РЕБ та змогли посадити дрон поблизу аеропорту в Курську.

Військове керівництво, співробітники ФСБ та російські солдати вирішили оглянути "трофей". Крім того, вони також почали фотографувати дрон. Однак раділи росіяни недовго, адже безпілотник вибухнув та вбив кількох високопоставлених осіб. Джерело у ГУР вказує, що серед поранених та загиблих є командир 14-го авіаційного полку, його заступник, представники ФСБ та військовий персонал аеропорту.

Подія сталась у неділю, коли по території РФ було здійснено кілька атак, зокрема і в Курській області. Один з дронів влучив у електричну підстанцію, що призвело до відключення світла в семи населених пунктах РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія залучила нові військові сили та почала активно використовувати авіацію, зокрема штурмові літаки та бойові гелікоптери. ЗСУ заявили, що російські солдати планують наступати на одному з напрямків на сході України.

Також "Коментарі" писали про представника ГУР, який розповів про гнітючу ситуацію для росіян в Криму та порадив забиратись з українського півострова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини