Головна Новини Суспільство Війна з Росією Блекаут в Курській області РФ через атаку безпілотника
commentss НОВИНИ Всі новини

Блекаут в Курській області РФ через атаку безпілотника

Після вдалої атаки по електричній підстанції кілька населених пунктів Росії залишились без світла.

26 вересня 2023, 12:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сім населених пунктів Курської області Росії залишились без електроенергії після того, як дрон атакував місцеву підстанцію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви губернатора Курська Романа Старовойта.

Блекаут в Курській області РФ через атаку безпілотника

Безпілотник атакував електричну підстанцію в Курській області. Фото з відкритих джерел

Вранці, 26 вересня кілька безпілотників атакували Росію та тимчасово окуповані території України. За заявами офіційних осіб РФ один з ударів був завданий по електричній підстанції

"Вранці у селі Снагость Коренівського району український безпілотник скинув вибуховий пристрій на електричну підстанцію, знеструмлено 7 населених пунктів", — заявив Старовойт.

За його словами ніхто з місцевих мешканців не постраждав під час вибуху на електростанції. Наразі аварійні бригади намагаються відновити електропостачання до населених пунктів.

Нагадаємо, що Курська область має спільний кордон з Україною. Місцеві чиновники скаржаться, що їх регіон часто піддається атакам українських безпілотників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через помилку, яку допустили у Кремлі ЗМІ змогли дізнатись про втрати Росії в Україні. Журналісти використали дані державних закупівель похоронних вінків, і таким чином, підрахували втрати особового складу армії РФ за період війни в Україні. 

Також "Коментарі" писали, що Кім Чен Ин відхилив пропозицію Путіна. З'ясувалось, що Кремль пропонував Північній Кореї десятки тон зерна через продовольчу кризу в країні, однак лідер КНДР Кім Чен Ин вирішив не погоджуватись на допомогу від Росії, адже вважає, що покаже слабкість перед Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини