Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР МО розповіли про гнітючу ситуацію для росіян в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР МО розповіли про гнітючу ситуацію для росіян в Криму

В розвідці назвали ситуацію для окупантів в Криму гнітючою та порадили забиратись з українського півострова.

27 вересня 2023, 14:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представника Головного управління розвідки України Андрій Черняк прокоментував останні події, які відбуваються в анексованому Криму, зокрема і удар по штабу Чорноморського флоту РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс "Захисник".

У ГУР МО розповіли про гнітючу ситуацію для росіян в Криму

Представник ГУР Андрій Черняк. Фото з відкритих джерел

Повітряні тривоги в Криму відбуваються все частіше через українські атаки по російських окупантах. Одна з останніх атак по будівлі штабу Чорноморського флоту РФ знищила 34 офіцери російської армії. Представник ГУР Андрій Черняк називав це "крабовою пасткою", яка забезпечила ЗСУ "серйозний улов".

"Ситуація у Севастополі, як і, власне, по всій території тимчасово окупованого Криму, для окупантів, вельми гнітюча і бентежна", — розповів Андрій Черняк.

Черняк розповів, що ситуація в тимчасово окупованому Криму й надалі залишатиметься тривожною, адже українська розвідка фіксує переміщення окупантів та ворожої техніки. За словами представника ГУР єдиний безпечний варіант, який залишився для росіян в Криму – це "перебазуватись геть з українського півострова разом з усім своїм іржавим мотлохом".

"Ми доведемо справу з Керченським мостом до кінця", — підсумував Черняк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про очільника ГУР Кирила Буданова, який розповів, що, на його думку, засмутить Путіна.

Також "Коментарі" писали, що у Криму помітили російський катер з незвичним багажем. Осінт-дослідники з'ясували, що російська армія перевозила контейнер для дельфінів. Саме цих морських тварин використовує Росія для захисту Севастополя від українських морських дронів та водолазів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини