Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму помітили російський катер з незвичним багажем: що перевозять військові РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму помітили російський катер з незвичним багажем: що перевозять військові РФ

Росія використовує для захисту Севастополя морських тварин, які мають попереджати про наближення морських дронів та українських водолазів.

17 вересня 2023, 16:30 comments1728
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військові РФ, які тримають техніку в окупованому Криму та акваторіях поблизу території півострова останнім час постійно зазнають атак з боку ЗСУ. Тепер в мережу потрапило цікаве фото на якому зображена незвична деталь, яку мало хто зможе відгадати.

У Криму помітили російський катер з незвичним багажем: що перевозять військові РФ

Російські військові на катері з незвичним багажем. Фото з відкритих джерел

Севастополь є головною військовою базою російських сил в Криму. Тут розташовані кораблі, які постійно завдають ракетних ударів по території України. Впродовж довгого часу війни росіяни практично безкарно діяли у цій зоні. Однак останні спецоперації українських сил змінили це. Вони періодично завдають атак по російських човнах виводячи їх з ладу за допомогою ракет, повітряних та морських дронів.

Фото, яке поширюється серед осінт-дослідників пов’язують саме з цими обставинами. Осінт-дослідник H I Sutton опублікував фотографію та зробив невеликий квест, попросивши користувачів назвати, що саме перевозить російський катер.

Згодом дослідник, що спеціалізується на морських битвах та морській військовій техніці опублікував відповідь. Виявляється, що дивний трикутний намет, який перевозить російський катер у бухті Севастополя – це контейнер у якому перевозять дельфінів. Як повідомляла раніше британська розвідка, саме дельфінів росіяни використовують для захисту своїх кораблів поблизу Севастополя від українських водолазів, що можуть закласти вибухівку під судна та замінувати іншу військову інфраструктуру в Криму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія збільшила кількість бойових дельфінів для оборони Севастополя.

Також "Коментарі" писали про Маска, який зробив нову заяву щодо Криму та розкритикував Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини