Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали напрямок, де Росія готує наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали напрямок, де Росія готує наступ

Росія залучила нові військові сили та почала активно використовувати авіацію на одному з напрямків фронту.

28 вересня 2023, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш заявив, що російські сили готуються наступати на Лимано-Куп’янському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Євлаша під час ефіру єдиного телемарафону.

У ЗСУ назвали напрямок, де Росія готує наступ

Росія готує наступ на Лиманському та Куп'янському напрямку. Фото з відкритих джерел

Ілля Євлаш повідомив, що армія РФ почала активніше діяти на одному з напрямків фронту війни в Україні. За його словами російські військові готується до наступу.

"Ворог готується наступати на Лимано-Куп’янському напрямку, фіксується підвищення активності авіації", — сказав речник Східного угруповання військ.

Євлаш зазначив, що ворожі сили почали активно застосовувати гелікоптери Ка-52 та штурмовики Су-35 на Лиманському та Куп’янському напрямках. Крім того, російські війська здійснили 517 обстрілів позицій ЗСУ.

Речник Східного угруповання військ додав, що на території Сіверська та Серебрянського лісництва фіксувалось затишшя, однак тепер Міноборони РФ відправило на цей напрямок 25-ту російську армію. Попри це за словами Євлаша українські військові й надалі тиснуть на позиції ворона та знищують десятки одиниць російської техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія готова до мирних переговорів. Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров назвав дві умови для початку переговорного процесу.

Також "Коментарі" писали про росіян, які планували вести в оману українських військових, однак їм завадив оператор дрона. Український військовий за допомогою безпілотника розсекретив тактику російських сил, що допомогло ЗСУ вберегти цінні боєприпаси та не видати позиції українських бійців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини