Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни планували вести в оману українських військових: їм завадив оператор дрона (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни планували вести в оману українських військових: їм завадив оператор дрона (ВІДЕО)

Оператор дрона зміг викрити тактику росіян, яка мала на меті обдурити українські сили.

26 вересня 2023, 18:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна та Росія використовують різні тактичні кроки, аби послабити позиції суперників. Одним з таких методів є надувні приманки. Подібний випадок зафіксував український оператор дронів, який помітив надувні російські танки Т-72.

Росіяни планували вести в оману українських військових: їм завадив оператор дрона (ВІДЕО)

Оператор БПЛА зафіксував російські надувні макети танків. Фото з відкритих джерел

Основне завдання надувних макетів, це переконати армію противника у справжності військової техніки та змусити його використати цінні боєприпаси. Крім того, так можна отримати інформацію, звідки відбувся вогонь та завдати контрудар у відповідь.

У соцмережі потрапив запис, як український оператор БПЛА викрив російську засідку. Дрон пролетів над кущами, в яких були розміщені три надувних макети радянських танків Т-72, ​​які часто використовувалися окупантами у війні з Україною. Переглянути відео з фронту, на якому зафіксовані надувні приманки армії РФ можна нижче:

Завдяки діям українського оператора БПЛА, ЗСУ не стали атакувати фейкові позиції росіян. Таким чином українська армія зберегла цінні боєприпаси, а також не викрила свої позиції для російських солдатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство оборони України оприлюднило запис, який зафіксував дуель між українським та російським танком на відстані кількох метрів. На відео український танк старішої моделі робить кілька точних пострілів по російській важкій техніці.

Також "Коментарі" писали, що Україна у вересні отримала потужну зброю від США про яку було оголошено ще на початку року. Сполучені Штати надали Україні свої танки M1 Abrams, які мають високі характеристики для атаки та захисту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини