Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дуель між українським та російським танком на відстані кількох метрів: хто переміг (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуель між українським та російським танком на відстані кількох метрів: хто переміг (ВІДЕО)

Міністерство оборони опублікувало відео протистояння двох танків на полі бою.

25 вересня 2023, 12:50 comments6028
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Збройні сили України опублікували запис незвичного двобою між українським та російським танком. Сутичка відбувалась на відстані кількох метрів між танками та закінчилась видовищним знищенням російської важкої техніки.

Дуель між українським та російським танком на відстані кількох метрів: хто переміг (ВІДЕО)

Український танк Т-64БВ знищив російський танк Т-72Б3. Фото з відкритих джерел

У більшості випадків танкова битва відбувається на відстані кількох десятків або сотень метрів. Однак нові кадри, які опублікувало Міністерство оборони України показує двобій танків на значно меншій відстані. Переглянути відео дуелі між українським та російським танком можна нижче:

На відео український танк влучає щонайменше двічі у російську важку бойову техніку. Постріл українських військових відбувся усього з кількох метрів від російського танка, який перебував по інший бік лісосмуги. Українські бійці змогли знищити російський танк Т-72Б3, попри те, що самі мали дещо старішу конструкцію Т-64БВ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові в захваті від нового танка, який надала Велика Британія. За словами українського танкіста він несе "смерть і страх" для російських окупантів. Британський танк має посилений захист та здатен витримати кілька ударів, після яких бійці здатні покинути танк живими, тоді як російська техніка виходить з ладу від одного влучного пострілу.

Також "Коментарі" писали, що французькі аналітики з Institute Action Resilience (IAR) підрахували, скільки в Росії залишиться танків до 2024 року. Експерти вказали на три сценарії та дали кожному характеристику, щодо можливостей російської армії для наступальних чи оборонних дій з відповідною  кількістю танків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини