Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни націлилися на українців, але розстріляли власний підрозділ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни націлилися на українців, але розстріляли власний підрозділ (ВІДЕО)

Екіпаж російського БМП розстріляв підрозділ бронеавтомобіля РФ у Курській області.

22 серпня 2024, 16:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В мережу потрапило чергове відео з боїв у Курській області. На ньому зафіксоване протистояння між українським БМП "Козак" та російським БМП-3, який згодом розстріляв іншу машину бронетехніки армії РФ.

Росіяни націлилися на українців, але розстріляли власний підрозділ (ВІДЕО)

Бронеавтомобілі "Козак". Фото з відкритих джерел

На опублікованому відео з лінії фронту можна помітити дуель двох бойових машин піхоти, які ведуть вогонь в селищі Руська Конопелька в Курської області. Під час стрілянини до них наближається ще один бронеавтомобіль російської армії БМП-2, який перекриває дорогу.

Попри те, що це під’їхав російський підрозділ, екіпаж першого БМП-3 продовжив стріляти в напрямку українського бронеавтомобіля і таким чином знищив підрозділ армії РФ.

Переглянути відео, де росіяни ведуть активний "дружній вогонь" по своєму підрозділу можна нижче:

Наразі невідомо, чому сталась така ситуація. Можливо росіяни з БМП-3 намагались стріляти вище російського БМП-2, але це не спрацювало, або ж російські солдати нервували, що їм перекрили лінію вогню та вирішили знищити власні сили.

Це не вперше, коли російські сили в Курській області завдають "дружній вогонь". У перші дні наступу росіяни з гелікоптера атакували колону російської техніки в Курській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець, який відвідав Курську область розповів, як росіяни ставляться до Путіна. Крім того, він вказав на дивну річ, коли мешканці Курщини говорили українською, а українські солдати розмовляли російською.

Також "Коментарі" писали про командира "Ахмата" Апті Алаудінов, який дав прогноз, коли закінчаться бої в Курській області. Крім того, він також вказав на те, коли закінчиться війна в Україні



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини