Головна Новини Суспільство Війна з Росією Командир "Ахмата" дав прогноз, коли закінчаться бої в Курській області та війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Командир "Ахмата" дав прогноз, коли закінчаться бої в Курській області та війна в Україні

Апті Алаудінов дав прогноз на війну в Україні та вказав, коли, на його думку, вона закінчиться.

20 серпня 2024, 13:50 comments5025
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський генерал-майор та командира спеціального загону "Ахмат" Апті Алаудінов дав прогноз, коли закінчаться бої в Курській області та війна в Україні. Російський військовий вважає, що це станеться в найближчі 2-3 місяці.

Командир "Ахмата" дав прогноз, коли закінчаться бої в Курській області та війна в Україні

Апті Алаудінов про закінчення війни в Україні. Фото з відкритих джерел

Китайський кореспондент Лу Юйгуан взяв інтервʼю в командира "Ахмата" Апті Алаудінов в його штабі та запитав російського генерала-майор, як довго ще триватимуть бої у Курській області.  Алаудінов відповів не лише, коли закінчаться бої на території РФ, а й дав прогноз щодо завершення війни в Україні.

"Я думаю, що в найближчі 2-3 місяці це повністю усе закінчиться. Причому, закінчиться не лише на Курському напрямку, а повністю вся СВО", — заявив Алаудінов. 

Нещодавно лідер Чечні Рамзан Кадиров також дав свій прогноз, коли закінчиться війна в Україні. За словами чеченського бойовика це має статись до кінця 2024 року. Крім того, поплічник Путіна впевнений, що війна закінчиться на користь Росії. Зазначимо, що у 2023 році Кадиров говорив, що війна в Україні закінчиться у червні-липні 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін видав наказ з датою до якої російська армія має звільнити Курську область він українських сил. Як вказують ЗМІ, це маю статись до 1 жовтня. Крім того, росіяни не повинні втрачати позиції на українському фронті під час спроб повернути Курську область.

Також "Коментарі" писали про українського військового, який на фоні боїв у Курській області помітив разючу різницю між українцями та росіянами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини