Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фоні боїв у Курській області військовий помітив тотальну різницю між українцями та росіянами
commentss НОВИНИ Всі новини

На фоні боїв у Курській області військовий помітив тотальну різницю між українцями та росіянами

Бої в Курській області показали, що росіянам байдуже на свою державу, напротивагу українцям, які стали на захист країни під час повномасштабного вторгнення Росії.

20 серпня 2024, 10:05 comments7717
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Лейтенант Збройних Сил України з позивним "Алекс" порівняв реакцію українців під час повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році та росіян, які під час українського наступу на Курську область. За його словами, він помітив тотальну різницю в менталітеті людей, які живуть в обох країнах.

На фоні боїв у Курській області військовий помітив тотальну різницю між українцями та росіянами

Військовий про різницю між українцями та росіянами. Фото з відкритих джерел

Український військовий вказує, коли Росія напала, то в українців зріс рівень національної свідомості, єдності та готовність стати на захист країни.

"Коли в 2022-му п*дарня прийшла на наші землі, ми спостерігали нереальний підйом національної єдності, всі, хто міг приймали участь в заходах спрямовані на підтримку обороноздатності держави: величезні черги під ТЦК, гуманітарна допомога, люди готові були віддати останнє на ЗСУ і тд", — говорить військовий.

Натомість, коли українські військові взяли під контроль населені пункти в Курській області, росіяни проявили себе зовсім по-іншому.

"А ось коли в 2024-му ми почали спецоперацію на Курщині — у них просто давали по педалях всі, хто міг, навіть армія. Всім було насрати на своїх земляків, на свій дім, свою недодержаву; що тут говорити, вони вже говорять, що треба розбомбити КуНР. Мародерство також зашкалює", — наголосив офіцер.

За його словами, росіяни себе показали, як "стадо без ідеї, національного духу, честі та гідності".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати опитування, які показали, чи підтримують українці бої в Курській області на території Росії.

Також "Коментарі" писали про те, чи зможе захоплення українськими силами частини Курської області змусити Росію піти на обмін територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини