Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи підтримують українці бої в Курській області: результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи підтримують українці бої в Курській області: результати опитування

Згідно з дослідженням Active Group, чотири з п’яти українців підтримують бої в Курській області Росії.

12 серпня 2024, 13:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

6 серпня українські бійці прорвали російський кордон у Курській області та почали проводити військову операцію на території Росії. Завдяки ефекту несподіванки під українським контролем опинилось кілька населених пунктів РФ, а десятки російських військових здались в полон. Дослідження Active Group показали, як до боїв у Курській області ставляться українці.

Чи підтримують українці бої в Курській області: результати опитування

Бої в Курській області. Фото з відкритих джерел

Згідно з дослідженням Active Group чотири з п’яти українців тою чи іншою мірою підтримує наступ українських сил на територію Росії, зокрема у Курській області. 64% опитаних українців повністю підтримують наступ ЗСУ в Курській області. 19,3% відповіли, що більшою мірою підтримують дії українських сил на території РФ. 

Проти боїв в Курській області висловилось 2,8% респондентів, а 5,3% вказали, що більшою мірою проти наступу українських військ у Курській області Росії. Ще 8,8% не змогли відповісти на питання щодо підтримки наступу ЗСУ. 

Чи підтримують українці бої в Курській області: результати опитування - фото 2

Чи підтримують українці наступ ЗСУ на Курську область

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що неочікуваний наступ України на Курську область може змінити хід війни. Однак ситуація з боями на території Росії становить ризик для українського фронту. За словами військового експерта та колишнього співробітника СБУ Івана Ступака, якщо військова операція українських сил у Курській області не вдасться — постраждаємо всі ми. 

Також "Коментарі" писали про заяву з Німеччини, що бої в Курській області створюють сприятливі умови України у майбутніх мирних переговорах з Росією щодо закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини