Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Німеччині вважають, що Україна має гарну основу для мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині вважають, що Україна має гарну основу для мирних переговорів

Український наступ в Курській області готує ґрунт для миру, але без російського диктатора Володимира Путіна, вважає Маркус Фабер.

11 серпня 2024, 16:07
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Голова комітету Бундестагу з оборони Маркус Фабер вважає, що військова операція України у Курській області створює сприятливі умови для мирних переговорів щодо закінчення війни. Крім того, Фабер наголошує, що переговори мають бути з наступником Путіна, а сам російський диктатор має постати перед міжнародним судом.

У Німеччині вважають, що Україна має гарну основу для мирних переговорів

Голова комітету Бундестагу з оборони Маркус Фабер. Фото з відкритих джерел

Маркус Фабер у кількох дописах в Twitter розповів, що український наступ у Курській області просуваєтеся краще ніж очікувалось.

"Це змушує агресора відвести масові війська з фронту на сході. Прогрес показує російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює і що військове керівництво перевантажене. Гарна основа для мирних переговорів із наступником Путіна, і розмова Путіна перед Міжнародним кримінальним судом", — говорить Фабер.

Голова комітету Бундестагу з оборони наголосив, що Німеччина має більше інвестувати в Україну, щоб наблизити її перемогу, посилити безпеку та зменшити російські загрози.

"Наша військова допомога Україні – найкраща інвестиція в нашу безпеку. Це щодня зменшує потенціал російської загрози. Це захищає мирне населення України від того, щоб вони стали біженцями", — сказав Фабер та додав, що "рупори Путіна в Німеччині тепер теж можуть це усвідомити".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після прориву кордону в Курській області "подруга Путіна" в Німеччині Сара Вагенкнехт закликала заборонити Україні використовувати німецьку зброю в боях на території Росії. Однак, голова комітету Бундестагу з оборони Маркус Фабер заявив, що Німеччина не проти, аби Україна використовувала її зброю у боях в Курській області, зокрема і німецькі танки.

Також "Коментарі" писали, що Захід змінив свою початкову думку щодо військової операції України з прориву кордону та боїв у Курській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини