Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров дав прогноз, коли і чиєю перемогою закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров дав прогноз, коли і чиєю перемогою закінчиться війна в Україні

Рамзан Кадиров дав новий прогноз щодо закінчення війни в Україні.

4 серпня 2024, 14:55 comments6326
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Чеченський лідер Рамзан Кадиров заявив, що війна в Україні закінчиться у 2024 році. За його словами переможцем російсько-української війни стане Росія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Кадиров дав прогноз, коли і чиєю перемогою закінчиться війна в Україні

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

Рамзан Кадиров виступив в ефірі державного російського телеканалу "Россия-1". Під час промови, сповненої російської пропаганди, поплічник Путіна зробив прогноз про терміни закінчення війни в Україні.

"Перемога 100% цього року буде за нами, цьому немає сумнівів. У них (ЗСУ) піхоти немає. Ми йдемо вперед, ми просуваємось", — сказав Кадиров.

Очільник Чечні додав, що його кілька разів на день інформують про ситуацію на полі бою і нібито зараз російські сили заходять на стратегічно важливі об’єкти в Україні.

Зазначимо, що це не перші прогнози Кадирова щодо закінчення війни в Україні. У грудні 2023 року лідер чеченських бойовиків заявляв, що бойові дії в Україні закінчаться у червні або липня 2024 року. Крім того, тоді Рамзан Кадиров вважав, що якби він віддавав накази, то війна в Україні закінчилася б впродовж трьох місяців. 

Також Кадиров раніше заявляв, що Росія не хоче йти на переговори з Україною, а планує її "добити" та захопити Одесу та Харків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відповіли на заяви про готовність України до мирних переговорів щодо закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про колишнього президента РФ Дмитрія Медведєва, який дав прогноз про майбутнє України. Російський політик, який відомий своїми зухвалими та неправдоподібними заявами вважає, що Україна зникне як країна у найближчі роки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини