Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наказ Путіна щодо Курської області: ЗМІ з’ясували, скільки часу має армія РФ для її звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Наказ Путіна щодо Курської області: ЗМІ з’ясували, скільки часу має армія РФ для її звільнення

Володимир Путін наказав російській армії за два місяці звільнити Курську область від українських сил.

20 серпня 2024, 10:55 comments1809
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін наказав армії РФ до 1 жовтня 2024 року витіснити українські сили з території Курської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "РБК-Україна".

Наказ Путіна щодо Курської області: ЗМІ з’ясували, скільки часу має армія РФ для її звільнення

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Видання "РБК-Україна" з посиланням на джерела у військово-політичному керівництві стверджує, що Путін очікує від російської армії звільнення Курської області від українських сил до 1 жовтня. Російські військові отримали наказ від Путіна витіснити українців з російських територій, однак це має бути зроблено так, щоб армія РФ не втратила контроль над тимчасово окупованими територіями України.

"Їхнє завдання — зробити це будь-як, не знімаючи сили з ключових ділянок, де Росія веде наступ на Донбасі. Йдеться передусім про Покровський та Торецький напрямки. Наразі наступ окупантів на цих напрямках не сповільнився — скоріше, тільки посилився", — вказує видання.

Нагадаємо, що 6 серпня українські військові прорвали кордон та почали наступ на Курську область. У ході військової операції українські сили взяли під контроль понад 1000 квадратних кілометрів території Росії, десятки населених пунктів РФ, а сотні російських військових потрапили в український полон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін пообіцяв дати Україні "гідну відповідь" за бої в Курській області, однак виявилось, що російський диктатор понад тиждень мовчить про український наступ на територію Росії.

Також "Коментарі" писали, що військові вказали, чи вплинули бої в Курській області на ситуацію на лінії фронту в Україні. Чи виводить Росія частину своїх військ, щоб захистити власні території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини