Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни з гелікоптера атакували колону російської техніки в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни з гелікоптера атакували колону російської техніки в Курській області

Російські солдати думали, що атакують українську ДРГ, однак завдали удару по своїх військових.

14 серпня 2024, 11:17 comments1131
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російські військові на гелікоптері Ка-52М "Алігатор" відкрили вогонь по колоні військової техніки у Курській області. Як виявилось, це була колона російського військової техніки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву члена Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Андрія Мисягіна.

Росіяни з гелікоптера атакували колону російської техніки в Курській області

Росіяни атакували своїх в Курській області. Фото з відкритих джерел

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Мисягін у власному телеграм-каналі опублікував серію фотографій знищенної військової техніки армії РФ. За його словами, російські солдати відкрили "дружній вогонь" по своїй колоні у Курській області

"В районі населеного пункту Кривицькі Буди, Білівського району Курській області, російський гелікоптер Ка-52М "Алігатор" атакував свою ж колону техніки, внаслідок чого було знищено 152-мм САУ 2С19М2 Мста-С", — розповів Мисягін.

Подібна інформація також з’явилась у російських телеграм-каналах, де опублікували фотографії знищенної військової техніки. Там спочатку заявили, що нібито українські ДРГ з артилерійською установкою та бронетранспортером зайшли на територію Курської області та відкрили вогонь по місцевих, але їх вчасно "врятував" російський гелікоптер завдавши удару по колоні. Однак згодом росіяни почали видаляти цю інформацію з телеграм-каналів.

Росіяни з гелікоптера атакували колону російської техніки в Курській області - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські солдати взяли в полон українських військових в Курській області, однак вирішили здатись в полон Україні, після того, як були оточені.

Також "Коментарі" писали про заяви російських воєнкорів про нібито дві спроби України здійснити прорив російського кордону в Бєлгородській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини