Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни взяли в полон українських військових: вони не очікували того, що сталось далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни взяли в полон українських військових: вони не очікували того, що сталось далі

Українські бійці потрапили в полон до російських військових у Курській області, але ті вирішили здатись Україні.

14 серпня 2024, 10:00 comments18201
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські військові продовжують наступ на Курську область, беруть під контроль населені пункти РФ, а російські солдати здаються в полон. Український військовий з позивним "Боксер" поділився неймовірною історією, як росіяни взяли в полон українців, а потім самі здались.

Росіяни взяли в полон українських військових: вони не очікували того, що сталось далі

Українські військові. Фото з відкритих джерел

У телеграм-каналі український військовослужбовець з позивним "Боксер" розповів про несподіваний випадок у Курській області. За його словами, російські солдати змогли захопити українських бійців, однак згодом самі були вимушені здатись та потрапити в полон до України.

"Неймовірна історія! Сьогодні моїх бійців взяли в полон кацапи в Курській області, але зрозуміли що вони в оточені, та вийшли, вивели наших хлопців, та самі здалися в полон! Ранок задався дуже важким", — розповів український військовий.

Зазначимо, що наразі офіційна інформація про цей випадок відсутня.

Україна несподівано почала військову операцію у Курській області, що призвело до швидкого захоплення територій РФ. Значна кількість російських військових на цьому напрямку виявилась представниками строкової служби, яких Путін обіцяв не використовувати на війні в Україні. Крім того, полонені російські солдати розповіли, що кадирівці, які мали запобігти прориву, залишили свої позиції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські військові, які потрапили в український полон під час боїв у Курській області, хочуть воювати за Україну. Як розповідає український солдат, полонені росіяни висловили бажання долучитись до російських добровольчих угрупувань.

Також "Коментарі" писали про те, що бої в Курській області змусили Путіна вивести свої війська з Європи, а також кількох українських регіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини