Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни масово переміщують військову техніку до одного з окупованих міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни масово переміщують військову техніку до одного з окупованих міст

Росія переміщує колонами військову техніку з кількох напрямків у бік міста Токмак.

7 листопада 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що російські окупанти масово переміщають військову техніку до міста Токмак, який знаходиться за менші ніж 30 км від звільненого у серпні селища Роботине.

Росіяни масово переміщують військову техніку до одного з окупованих міст

Колона російської військової техніки: фото ілюстративне

Петро Андрющенко розповідає, що активізація руху росіян до міста Токмак відбувається одразу з кількох напрямків. За його словами колони техніки та гвинтокрили з Бердянська рухаються у бік Токмака, також відбувається переміщення військової техніки з Маріуполя та Мелітополя.

"Наші люди проїхали з інспекцією в обидва боки. Встановлено понад 20 вантажівок з БК, що рухаються з Маріуполя до Приазовське трасою, далі "зникають" в бік лінії фронту", — пише Петро Андрющенко.

Радник мера Маріуполя розповів, що були помічені тягачі важкої техніки, які рухаються у бік Маріуполя. Таким чином Андрющенко вказує, що росіяни почали посилювати свої позиції на південному напрямку, особливо поблизу міста Токмак.

"Маємо підтвердження гіпотези підкріплення в напрям Токмаку, але через Бердянський район та Приморське. Загалом можете самі зробити висновок", — описує ситуацію Петро Андрющенко.

Нагадаємо, що генерал Валерій Залужний зазначав, що українські сили за стандартами НАТО мали зайти в Крим через південь України за чотири місяці, тобто просуватись щодня по 17 км. Україна планувала вийти до моря та відрізати коридор у Крим для РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 3-й штурмовій бригаді розповіли про зміну тактики росіян на фронті.

Також "Коментарі" писали про українського військового, який розповів, чи буде Путін атакувати АЕС. За його словами президент Росії має  інші цілі в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини