Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін не атакуватиме АЕС: генерал-лейтенант назвав інші цілі президента Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не атакуватиме АЕС: генерал-лейтенант назвав інші цілі президента Росії

Український військовий розповів, чи буде президент Росії Володимир Путін атакувати українські АЕС.

6 листопада 2023, 16:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко стверджує, що українські атомні станції зараз добре захищені, тому Путін зосередиться на іншому об’єкті – окупованій Запорізькій АЕС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Романенка для видання Obozrevatel.

Путін не атакуватиме АЕС: генерал-лейтенант назвав інші цілі президента Росії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

За словами українського військового Путін не буде ризикувати та атакувати атомні електростанції в Україні, які знаходяться під посиленим захистом.

"В умовах поточної конвенційної війни, гадаю, Путін не піде на удари по АЕС", — стверджує Ігор Романенко та додає, що "вони добре захищені".

Натомість генерал-майор вважає, що російський диктор має плани щодо Запорізької АЕС.

"Він гратиметься навколо вже захопленої Запорізької АЕС, але завдавати ударів по таких об'єктах не буде", — наголошує колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ, однак вказує на "ймовірність якихось випадкових обставин чи організації провокацій",

За словами Ігоря Романенка Росія може підготувати операцію під чужим прапором та звинуватити Україну в атаці на Запорізьку атомну станцію або на атомні об’єкти на території РФ. Зокрема генерал-майор наводить приклад, коли російські ЗМІ заявляли, що українські дрони були збиті та нібито мали атакувати російську АЕС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кремлі відреагували на інформацію про рішення Путіна щодо виборів у 2024 році.

Також "Коментарі" писали про коротку заяву речника Кремля Дмитрія Пєскова, який розповів, чи має президент Росії Володимир Путін двійників. Останнім часом усе більше в мережі поширилось чуток про поганий стан президента РФ та можливу його смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини