Головна Новини Суспільство Війна з Росією У 3-й штурмовій бригаді розповіли про зміну тактики росіян на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

У 3-й штурмовій бригаді розповіли про зміну тактики росіян на фронті

Пресофіцер 3-ї окремої штурмової бригади Олександр Бородін розповів, як росіяни змінили тактику війни в Україні.

7 листопада 2023, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські солдати відмовились від масових артилерійських обстрілів по позиціях українських військових та почали активно використовувати дрони-камікаде, заявив речник 3-ї окремої штурмової бригади Олександр Бородін в ефірі телеканалу "Еспресо".

У 3-й штурмовій бригаді розповіли про зміну тактики росіян на фронті

Артилерійський вогонь по позиціях росіян. Фото з відкритих джерел

Олександр Бородін розповів, що російські сили змінюють тактики ведення війни проти ЗСУ. Раніше росіяни робили масові обстріли цілого квадрату намагаючись влучити по позиціях українських солдатів. Тепер за словами Бородіна, вони не можуть собі дозволити такі дії через економію боєприпасів.

"Зараз вони переглянули підходи до ураження нашої контрбатарейної боротьби. Проте вони роблять ставку на камікадзе, вони поставили це на потік і це вагома ставка, вони розуміють важливість цієї зброї у війні", — зазначив речник 3-ї окремої штурмової бригади.

Олександр Бородін говорить, що на Бахмутському напрямку росіяни почали максимально економити важку військову техніку, однак з безпілотниками ситуація інша — їх стало значно більше у цій війні.

"Техніку вони максимально починають економити. Тут вони максимально мінімізують її участь це щодо піхоти, а що стосується дронів, то відчутно, що поставлено на потік виробництво держави, тобто їх досить багато", — повідомив Бородін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал-лейтенант Ігор Романенко заявив, що Путін не атакуватиме АЕС в Україні та назвав інші цілі президента Росії.

Також "Коментарі" писали про статтю колуміста WP, який стверджує, що Україна сьогодні в гіршому становищі, ніж у листопаді минулого року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини